Mikä Kaspersky VPN Secure Connectionin tarkoitus on

Julkisten Wi-Fi-verkkojen suojauksessa voi olla puutteita. Tällainen Wi-Fi-verkko voi esimerkiksi käyttää haavoittuvaa salausprotokollaa tai heikkoa salasanaa. Kun teet Internetissä ostoksia epäturvallisen Wi-Fi-verkon välityksellä, salasanasi ja muut luottamukselliset tietosi lähetetään suojaamattomana tekstinä. Hakkerit voivat kaapata luottamukselliset tietosi, kuten pankkikorttisi numeron ja päästä käsiksi rahoihisi.

Kun muodostat yhteyden Wi-Fi-verkkoon, Kaspersky VPN Secure Connection tarkistaa verkon tietoturvan. Jos Wi-Fi-verkko ei ole suojattu, Kaspersky VPN Secure Connection kehottaa sinua ottamaan käyttöön suojatun yhteyden tähän tarkoitukseen luodun serverin kautta joka sijaitsee valitsemallasi alueella. Kun VPN-yhteys on käytössä, tiedot verkkosivustosta siirtyvät ensiksi tälle serverille. Tämän jälkeen Kaspersky VPN Secure Connection lähettää tiedot laitteeseesi käyttäen salattua ja suojattua yhteyttä.

Kaspersky VPN Secure Connection tarjoaa seuraavat edut:

Kaspersky VPN Secure Connectionin suojattua yhteyttä voidaan käyttää myös muun tyyppisissä verkkoyhteyksissä, kuten paikallisessa Internet-yhteydessä tai USB-modeemin muodostamassa yhteydessä.

Oletusarvoisesti Kaspersky VPN Secure Connection ei ehdota ottamaan VPN:ää käyttöön, jos HTTPS-protokollaa käytetään yhteyden muodostamiseen verkkosivustolle.

Jos vaihdat sijaintiasi vieraillesi pankkisivustoilla, verkkokaupoissa, keskustelupalstoilla tai sähköpostiverkkosivustoilla, se saattaa käynnistää huijauksenestojärjestelmän. Huijauksenestojärjestelmillä analysoidaan verkossa tapahtuvia rahasiirtoja huijausten varalta.